Make your own free website on Tripod.com
kozma cimer

XII. Tavaszi Vérteskozma Fesztivál
2000. május 20-28.

kozma cimer

41. Éljen a LUDGYEL!


Most voltam a Burger Kingben, aztán kitaláltam, hogy a sok álgasztronómus, álszittyamagyar szalonnázó-kolbászozó alá teszek a feszkón a "Ludmány" gyorsétterem franchise lánc kialakításával. Be lehet szállni százalékért, de garantált a ráfizetés, mert ingyér' gondoltam adni a cuccot.
Veszek egy csomó lefagyasztott hamburgert, meg sültkrumplit, meg mondjuk a sör mellé egy kis kólát is a sofôröknek, aztán az eresz alatt felállítom a standot. Aztán egyet a kocsma mellé a lusta disznóknak, meg idôszakosan a focipályára is, mert ettôl lánc a lánc. A ház elôtt pedig természetesen drive-in.
Ja, fagyi is lesz persze.
Mikrosütôvel, frituval, meg hűtôládával, -táskával -szekrénnyel rendelkezôk betársulására számítok.

Tovabbá karrierlehetôség!!!
Gyere a "Ludmány" gyorsétteremláncba dolgozni, 10 perc után vezetô eladó, félóra múlva manager lehetsz! Keresek még motoros/bicajos futárokat is hasonló elômeneteli lehetôséggel.
Ezekhez majd legyártom a jelvényeket, meg majd valami neonfényes menüt, meg dögös labirintusjátekot a műanyagtálca papírjára. Vagy arcképek kerülnének arra a bizonyos papírra, és le lehetne enni a nem szimpatikus emberek képét.
Lesz menü is - illetve csak az lesz - és minden Ludmányingyenmenühöz egy Ludmanybón jár, amiért egy újabb Ludmányingyenmenüt lehet kapni!
LUDGYEL: ez tök esztétikus, mindenki által könnyen megjegyezhetô és barátságos név (pl. fiatalok: - Találkozunk a LUDGYELben Kozmán! - Jó, de melyik LUDGYELben?)
Természetesen jöhet minden más játék is a tálcás papírra, legalább ez legyen változatos. Szóval mindenki szerkesszen pontösszekötôsdit 1-10-ig, ami kiadja a Parlament körvonalait, vagy egy híres színészportrét, meg jöhet minden hasonlóan gyermeteg, erôsen másnapos fesztiválozó által is megfejthetô rébusz.
Gabiba büntetésbôl egy óráig fog hamburgert árulni a kijelölt LUDGYEL étteremben, ezáltal felhágva egészen a manageri posztig.


[.] Vissza a programoldalra